Over koepee

Koepee (°1975) heeft nooit een volledige toonladder goed gezongen en heeft enorm veel bewondering voor wie een sol van een si kan onderscheiden. Praten op de radio vind ik dan ook geen probleem. Stubru of Radio 1, maakt niet uit.

Tot nu toe heb ik het geluk gehad alleen maar dingen te hebben gedaan die ik leuk vond. De rest heb ik selectief weggefilterd uit mijn geheugen. O wee wanneer de hypnotiseur mij onder handen neemt. Mijn passies (niet te vangen in een ranglijstje):

Sport vind ik leuk, althans als totum pro parte voor rugby, de enige echte ‘global teamsport’. De Belgische rugbyploeg staat trouwens met zijn 26e plaats op de wereldranglijst hoger dan de soccerende duiveltjes-met-hopelijk-ondertussen-rode-kaken (35e van de wereld). Rugby! Komt dat spelen, mensen, komt dat spelen.

Communicatie en marketing zijn mijn professionele passies. Ik zal het niet kunnen nalaten daar af en toe ook iets over te posten.

Mijn vriendin, mijn zoon en dochtertje kunnen thuis van mijn passie(viteit) genieten.

Creativiteit. Aan de rand staan vond ik nooit erg. Je ziet dan veel meer dan wie probeert in het middelpunt der belangstelling te geraken. Onlangs nog gehoord van Vlaamse goeroe Jef Staes, auteur van het boek ‘Mijn organisatie is een oerwoud’: nieuwe dingen ontstaan aan de rand van het oerwoud; waar bruine apen bvb. rode vissen ontmoeten, kunnen rode apen ontstaan. De rode aap als metafoor voor het innovatieve idee. Sticks.

Taal vormt nog een andere, historisch gegroeide, passie. Niet dat ik een -dt of tussen -n fetisjist ben, maar als je wat leest, lees je liever een welluidend stukje dan niet, niet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: